divendres, 12 de febrer del 2010

Conveni amb Ediseguros Mediación

L’APCE ha signat recentment, un nou conveni de col•laboració amb la Corredoria APCE Barcelona-Ediseguros Mediación, especialitzada en el sector de la promoció-construcció immobiliària i que ofereix el millor servei, màximes garanties i cobertures a mida de les necessitats del promotor, la qual cosa els diferencia de la resta d’ofertes al promotor.

Actualment, han subscrit un important acord amb Prevención Balear (Prebal) per l’assegurança obligatòria del conveni de la construcció a uns preus molt competitius.

Així mateix, Ediseguros-Mediación ha elaborat dues opcions de pòlisses orientades a les singularitats que deriven dels habitatges en estoc, donat que una vegada signat el certificat final d’obra no disposen de cap cobertura asseguradora, amb el conseqüent risc que pot arribar a suposar.

Tots aquests aspectes i altres en matèria asseguradora es tractaran el proper dia 25 de febrer en un taller pràctic específic.

Cicle de formació "Tècniques de venda immobiliària"

L’Aula Immobiliària ha organitzat un cicle de formació estructurat en sis seminaris independents per tractar aspectes relacionats amb la publicitat , el màrqueting i les tècniques de venda que serà impartit pel sr. Moisés Ruiz, economista i consultor de CENIC.

Així doncs, el proper dia 16 de febrer a les 16:00 h tindrà lloc una conferència gratuïta de presentació d’aquest Seminari, en la que s’especificarà i concretarà en que consistiran els diferents temes que integren aquest seminari.